Storrengjøring

Storrengjøring

Adea tilbyr rundvask for private i Ålesund og omegn. Storrengjøring av bolig, leilighet, hus og hytte vil for de fleste føles som et nødvendig ork som man helst kunne vært uten. Vi har god og lang erfaring, vi benytter oss av det beste av utstyr, som gjør at jobben blir gjort effektivt og grundig utført slik at du kan spare litt på kreftene.

Storrengjøring må omfatte alle de overflatene som ikke rengjøres i det løpende renholdet i husstanden, det vil si vasking av vegger og tak, rens av tepper, skifting og vask av gardiner, pussing av vinduer og støvsuging.

Man vil raskt merke en stor forskjell etter en godt utført rundvask i hjemmet, rensligheten vil bidra til økt trivsel for alle familier.

Storrengjøring kan også vurderes i samband med oppussing. Skitne vegger og tak som er dekket av fett, støv, nikotin eller annet smuss gjør det vanskelig for maling å sette seg godt. Etter oppussing ligger byggstøv og skitt i kroker, på lister, vegger og tak. En god rundvask før- og etter vil sørge for at en evntuell oppussing gir de beste resultater.

Ta kontakt med oss idag, slik at du også kan få utført en storrengjøring i boligen din, det vil merkes.