Adea Service

Hjemmehjelp

Adea ønsker å være et supplement, eller et godt alternativ til tjeneste tilbudet fra det offentlige, slekt og venner. Vi har avtale med Ålesund og Eide Kommune om levering av hjemmehjelp og praktisk bistand. Vi gir trygghet i hverdagen.

Ledsagere

Vi ønsker å være en tilrettelegger for den enkeltes mulighet for egenomsorg. Våre ansatte behandler eldre med den respekt de fortjener. Vi går gjerne turer i det fri, vi blir også med til legen, eller kanskje bare en tur på kino eller på vennebesøk.

Henteoppdrag

Vi tilbyr transporttjenester, såvell som små henteoppdrag for privatkunder til større flyttetjenester. Vi har altid ledig kapasitet på meget kort varsel. Vi utfører alle oppdrag raskt, trygt og sikkert.

Innkjøpshjelp

Adea kan ta seg av dine innkjøp på dine vegner, om det er mat fra nær-butikken, elektriske artikler fra elkjøp, eller kanskje blomster til en venn. Vi drar dithen hvor du ønsker å handle år bringer alt til deg.

Tilbereding av mat

Våre flinke ansatte kan lage alt; frokost, lunsj og middag til avtalte tider. Du som kunde bestemmer selv hva du ønsker å spise og hvordan det skal tilberedes for deg. Vi ønsker deg en daglig god apetit.

Rengjøring

Vi kan utføre grundig vask av; bad, toalett, kjøkken, stue, soverom, utearealer, sanitærrom -og utstyr og andre overflater som ønskes rengjort. Våre ansatte rengjør etter ønske.

Vask & Oppvask

Adea kan bistå med vask av klær, sengetøy, utetøy. La oss ta oppvasken etter dine måltider. Vi kan bidra til å forbedre personelig hygiene betraktelig, noe som igjen vil øke din generelle velvære.

Rydding

Adea utfører alt innen rydding og håndtering av avfall for private boliger og hytter. Vi tilbyr alle våre kunder en uforpliktende befaring på stedet og kan gi en fastpris på oppdraget.

Hagestell

Vi stiller til snømåking, klipping av plen og hekk, plantering av blomster, rydding å beskjæring.
Ønsker du vedlikehold utført på din eiendom så kan vi også sørge for dette.