Adea Renhold

Hjemrenhold

Når kravene på arbeid blir stadig større, er det ikke alltid like mye energi igjen når man kommer hjem og skal begynne å vaske boligen. Med hjemrenhold fra Adea vil du komme hjem til et rent og pent hjem, slik at du kan slappe av på din fritid.

Storrengjøring

Vi tilbyr storrengjøring til private hjem, alt etter kundens behov. Svært mange ønsker å gi hjem­met en ordentlig stor­rengjøring minst en gang i året. Vi stiller opp uansett årstid og utfører rundvask  under vår, sommer, høst og vinter.

Nedvask

Vi tar total nedvask av bygg, hjem, kontor og innbo. Vi har dedikerte folk som foretar en profesjonell utvasking av bolig og byggninger. Vi stiller gjerne opp på en gratis befaring og gir deg et pristilbud. Vi benytter kun overflate- og miljøvennlige proffesjonelle såper, parfymer og utstyr under nedvask.

Byggrengjøring

Adea tilbyr byggrengjøring av nybygg og renoverte bygg. Våre ansatte har fagkunnskap om byggrengjøring slik at våre kunder kan være sikker på at arbeidet blir utført på en trygg og tilfredstillende måte. Alle våre flinke medarbeidere som utfører disse typer tjenester er utstyrt med gyldig ID-kort.

Skuring og boning

Denne type veldlikehold gir over tid mindre slitasje og beskytter alle typer av gulvoverflater og bidrar til at det daglige renholdet gir et bedre resultat. Skuring og boning er et meget  effektivt og kostnadsbesparende tiltak som forhindrer behovet for å bytte gamle gulvbelegg.

Hovedrengjøring

Adea utfører hovedrengjøringer som innebærer en grundig rengjøring av tak, vegger, lister, lysbrytere, lys kanaler ventilasjonsrør, skap, dører, gulv og tepper. Våre ansatte kan også rykke ut på hasteoppdrag ved behov.

Tepperens

Tepperens bør foretas med jevne mellomrom på arbeidsplassen slik at de ikke tiltrekker seg støv, smuss og fuktighet. Uten en jevnlig tepperens får man en dårligere kvalitet på inneluften noe som kan bidra til økt sykefravær.

Spesialtjenester

Adea tilbyr spesialtjenester som feks. skadesanering, fjerning av ubehagelig lukt, ventilasjonsrengjøring, høytrykk steaming og damprens, desinfisering og sterilisering samt sanitasjon.. Vi har høy fokus på sikkerhet og trygghet.

Flyttevask

Våre pålitelige medarbeidere utfører flyttevask profesjonelt. Adea benytter kun de beste miljøvennlige sertifiserte såper, parfymer og utstyr av høyeste kvalitet under utføring av flyttevask.

Visningsvask

Mange ønsker å klargjøre boligen sin for salg. Visningsvasken er en mindre men likevell omfattende vask av boligen. Du som kunde bestemmer selv hva du ønsker ha rengjort før visning.

Rydding

Adea utfører alt innen rydding og håndtering av avfall for private boliger og hytter. Vi tilbyr alle våre kunder en uforpliktende befaring på stedet og kan gi en fastpris på oppdraget før avtale.

Vindusvask

Vi utfører Innvendig og utvendig vindusvask. Ved behov kan også persienner og markiser vaskes. Vi har utstyret, kjemikalier og den rette kompetansen som sikrer et godt resultat.

Støvtørking

Både smuss og støv gjør kvalitet på husets inneluft dårligere, og kan forårsake eller forverre mange allergier. Støvtørking er derfor viktig for å unngå helseplager på grunn av støvpartikler.

Støvsuging

Støvsuging trenger ikke å begrenses til de rom som er i daglig bruk. Vi kan støvsuge både kjeller, garasje og loft.
Vi anbefaler også tepperens, da støvsuging ikke altid vil rengjøre tepper godt nok.

Gulvvask

Vi vet hvordan man best skal rengjøre ulike gulvflater for å oppnå best mulig resultat. I tillegg til gulvvask vil nøye og regelmessig rens og polering gi et godt vedlikehold slik at gulvflater blir bevart.