Om oss

Om oss

Adea ønsker å gi alle, ung som gammel et tilbud om hjemmehjelp og hjemrenhold. Vår kompetanse og erfaring gir våre kunder kvalitet og omsorg. Du som kunde får en fast person, faste dager og avtalt tid for oppmøte.

Våre ansatte går til enhver tid kledd i Adea sine arbeidsuniformer, slik at de lett kan kjennes igjen av våre kunder nor de er ute på oppddrag.

Våre tjenester er et tilbud til innbyggere i Ålesund kommune og nærliggende kommuner. Vi utfører tjenester på en konfidensiell, rimelig og effektiv måte og vi har selvfølgelig taushetsplikt! Våre medarbeidere kjennetegnes av at de alltid gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kundenes behov.

"Det er ett stort ansvar å utføre tjenester i andres hjem og vi ytter altid vårt arbeid med største hensyn til våre kunders private liv."

Adea og hjemmehjelpselskapet JorEva i Molde har fusjonert fra og med 28.02.03. Vi ønsker alle deres kunder velkommen til Adea avdeling Molde. Ta kontakt med vår avdeling på telefon: 46891488

Styreleder  / Adm Dir - Olav Stokkereit

Olav Stokkereit
Erfaring: har lang erfaring Innen ledelse og helse, har bygget opp Renholdspartner, Jobpartner og SunnRent har vært politiker i Ålesund Kommune i 12 år

"Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere og tryggere og tilbyr hjelp og støtte i og utenfor hjemmet i Ålesund og omegn. Respekt for deg og dine behov er grunnleggende i vårt arbeid.Vi tilbyr trygghet og kvalitet til rimelige priser."

Kontakt informasjon:

Telefon: 91883014 - E-post: olav@adea.no

Avdelingsleder Ålesund - Solveig Østraat

Aina Vågsholm
Har tidligere arbeidet med klippfisk import og eksport.

"Våre medarbeidere er pålitelige, dyktige og vennlige, og vi strekker seg langt for å yte gode tjenester. Hos oss får du en egen kontaktperson, som er den som oftest besøker deg, og som du kan henvende deg til ved spørsmål og synspunkter. Vi vil holde høy kontinuitet og minimere antall personer som utfører hjelpen til deg."

Kontakt informasjon:

Telefon: 97735138 - E-post: solveig@adea.no

Avdelingsleder Molde - Merete Spil

Aina Vågsholm
Har lang erfaring innen eldreomsorg.

"Våre tjenester er blitt en viktig del av hverdagen til mange av våre kunder, at vi kommer tidsnok, viser empati og omsorg skaper tryghet som må ivaretaes med omhu. I vår måte å jobbe på, legger vi stor vekt på ydmykhet og ærlighet, med respekt for menneskelige verdier, lover vi å betjene våre kunder med integritet."

Kontakt informasjon:

Telefon: 46891488 - E-post: merete@adea.no

Adea´s Organisasjonskart