Adea Produkter

Bestillingsskjema ?

[top]

Om tjenesten - slik fungerer det
Adea lager ukentlige oppskrifter og middagstips

Vi er ikke de første til å kjøre ut dagligvarer og middagsoppskrifter, men vi er de første som vil gjøre dette enkelt. Enkle oppskrifter som både voksne og barn kjenner igjen og kan nyte.

Alt innhold i våre matkasser blir nøye valgt ut av vår kokk med mange års erfaring. Du får en bedre hverdag - Du bare lager maten.

Vi tar oss av innkjøp og pakking av varer som leveres hjem til deg

Vår matkasse med dagligvarer og oppskrifter blir levert til deg annenhver uke eller ukentlig.

Livet skal være enkelt, og det er også følelsen vi ønsker å gi deg med våre matkasser! Maten blir levert trygt hjem til deg i kjøleskapbil.

Du sprarer tid og kan lage gode middager som gir smaksopplevelser

Vi varierer måltidene dine, slik at din hverdag skal føles behagelig. Alle råvarer i matkassen er valgt med omhu og er av høyeste kvalitet.

En matkasse fra Adea gir deg mer fritid som du kan bruke sammen med familie og venner..


[top]
Våre Matkasser  - velg riktig fane for mer informasjon om levering og priser
Adea´s 5-dagers matkasse 


Spennende middagsretter for hele familien.

I 5-dagers matkassen finner du råvarer og oppskrifter for å lage 5 spennende middager beregnet for to voksne og to barn.

I våre oppskrifter vil du finne middager med de beste av kjøtt, kylling, fisk og en vegetarmiddag. Alle ingredienser som må til for å lage middagen medfølger sammen med godt brød.

Matkassen kjøres ut på mandager og du velger selv om du vil ha den mellom 12-16 eller mellom 17-21. du kan velge å få matkassen levert hver eller annenhver uke.

Prisen er 1149 kr pr uke (gratis frakt).

Adea´s 3-dagers matkasse 


Smaksopplevelser for små familier.

I 3-dagers matkassen finnes det tre sunne og enkle oppskrifter og alt av råvarer for tilberedning. Matkassen innholder kun de beste dagligvarer slik at du kan lage tre unike middagsretter for to voksne og to barn.

Våre oppskifter varierer altid mellom kjøtt, kylling, fisk og en vegetarmiddag. Alle ingredienser som må til for å lage middagen medfølger sammen med godt brød.

Matkassen kjøres ut på mandager og du velger selv om du vil ha den mellom 12-16 eller mellom 17-21. du kan velge å få matkassen levert hver eller annenhver uke.

Prisen er 849 kr pr uke (gratis frakt).

Adea´s 2-dagers matkasse


Spennende middag for enslige voksne, eldre eller par.

I 2-dagers matkassen finner man to spennende oppskrifter på middagsretter som egner seg for 1-2 voksne.

Våre oppskifter varierer altid mellom kjøtt, kylling, fisk og en vegetarmiddag. Alle ingredienser som må til for å lage middagen medfølger sammen med godt brød.

Matkassen kjøres ut på mandager og du velger selv om du vil ha den mellom 12-16 eller mellom 17-21. du kan velge å få matkassen levert hver eller annenhver uke.

Prisen er 649 kr pr uke (gratis frakt). Første pose kr 599,-


[top]
Vilkår, garanti og betalingsinformasjon
Våre vilkår


Når du er registrert som kunde, tar det ca 10 dager før det er tid for den første matkassen blir levert hjem til deg.

Vi vil levere din matkasser på mandager og du velger selv om du vil ha den mellom 12-16 eller mellom 17-21. Du kan velge å få matkassen levert hver eller annenhver uke. Avhengig av hvor i Ålesund og omegn du bor. Vi kan ikke si nøyaktig tidspunkt om når våre sjåfører selv planlegger sine kjøre rutter. I hver leveranse festes det et ark med oppskrifter med en liste over innholdet i matkassen slik at du enkelt kan se hva som er inkludert i de ulike rettene. Flertallet av middagsrettene vil ikke ta mer enn 30 minutter å tilberede.

Fredag før levering sender vi ut en e-post til deg med neste ukes middager og presenterer en liste over krydder og annet tilbehør som trengs for neste den ukens matlaging. Basisvarer som ris, pasta, poteter etc. er selvsagt inkuldert i matkassen!

Når vi planlegger menyen for hver uke, innkjøp, pakking og levering av varer på forhånd, så trenger vi avbestillingsmelding eller oppsigelse 10 dager innen neste leveranse.

Våre garantier


For oss er det viktig at du som kunde, er fornøyd. Da du har tillit til oss om å kjøpe mat til dine middager, er det viktig at vi leverer produkter som er av høy kvalitet og i god stand.

Hvis du ikke er fornøyd med en vare, vennligst gi beskjed til: post@adea.no, slik at vi kan kompensere deg. Du trenger ikke å vise frem varene du ønsker å klage på, vi stoler på ditt ord, men vi vil gjerne at du skal fortelle oss hva som er galt.

Dersom ingen er hjemme ved levering setter sjåføren matkassen utenfor døren din og sender deg en tekstmelding (SMS) som forteller deg at leveransen er utført. Der etter, er vi på ingen måte ansvarlig for tap eller mulig tyveri.

Betalingsinformasjon 


Som ny kunde hos oss får du prøve våre matkasser en første gang med en rabatt på 200 kr.
Påfølgende leveranser betales i henhold til våre vanlige priser.

Vi har ikke kortbetaling. Vi fakturerer månedlig på forhånd for avtalte leveranser, og du kan velge å motta en papirfaktura (39 kr) eller får faktura tilsendt via e-post uten kostnad.

Fakturaen sendes til deg på den 20. i hver måned og betalingsbetingelser er 10 dager. Så snart fakturaen er betalt, og pengene er på kontoen vår starter abonnementet. Dersom faktura ikke er betalt innen forfall, vil vi sende faktura i posten og det vil da være lagt på et forsinkelsesgebyr på 50 kr.

Du kan alltid velge å avslutte abonnementet, endre leverings frekvens, eller ta en pause i abonnementet. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en e-post til post@adea.no minst 10 dager i forveien fra neste leveranse. Vær oppmerksom på at manglende betaling IKKE gjelder som oppsigelse av abonnament.

Hvis du avbryter abonnamentet for en måned, får du pengene tilbake for ubrukte uker. Har du bare ha en pause et par ukker eller mindre blir pengene kreditert til den datoen du ønsker å gjenoppta leveransen av dine matkasser.

Prisen inkluderer to bæreposer med ferske herlige ingredienser. Du finner også denne ukens oppskrifter med klare instruksjoner for hvordan man skal lage alle retter. Frakt av matkasser hjem til deg er inkludert i prisen. Prisen er den samme for alle husholdninger, uavhengig av hvor i vårt leveringsområde du bor.