Adea´s Ledsagere

Adea´s Ledsagere

Adea´s Ledsager tjeneste er for personer med nedsatt funksjonsevne og eldre som ikke er i stand til å engasjere seg i fritids-og kulturaktiviteter på egen hånd.

En ledsager kan følge de eldre og de med en funksjonshemming i aktiviteter utenfor hjemmet. Dette kan være slike ting som å gå på tur, lege/tannlege besøk, kino, bowling, svømming, café eller vandre rundt i byen. Vi påtar også oss lenger resier og opphold i andre byer sammen med den enkelt, alt etter hva behovet er.

Arbeidstiden er kontrollert av brukerens behov og preferanser på privat basis, eller antall timer som er gitt av kommunen. Våre ledsagere har selvsagt taushetsplikt. Vi har personlig erfaring med hvordan man skal lage en meningsfull og funksjonell hverdag for personer med nedsatt funksjonsevne og eldre.

Viktigst av alt er at vår ledsager tjeneste er utformet i henhold til dine ønsker for din hverdag, dine interesser og din tilfredshet som vi setter som vårt primære fokus.

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat, slik at vi sammen kan finne en ledsager som passer akkurat til dine behov. Vi vil altid kunne finne frem til en løsning som passer for dine individuelle behov.