Henteoppdrag

Henteoppdrag

Adea tilbyr henteoppdrag med varebil for bedrift og privatkunder. Våre budbiler utfører henting og bringing av alle typer varer! Våre sjåfører er erfarne og serviceinnstilte med sans for punktelighet. Vi frakter fra bedrift til bedrift eller hjem til privatpersoner, på dagtid, kveldstid og helger, alt etter kundens behov.

Vi holder til i Ålesund og har Møre og Romsdal som primærområde. Våre priser er konkurransedyktige, og kunder som ønsker fast kjøring får gode tilbud. Vi tilbyr alle typer transporttjenester, såvell som små henteoppdrag for privatkunder til større flyttetjenester.

For våre firmakunder kjører vi alle typer varetransport i hele Møre og Romsdal. Vi har også daglige rute/distribusjonsbiler som dekker hele det sentrale Sunnmøre.

Kontakt oss i dag på telefon eller send oss en epost slik at vi kan gi deg et av markedets mest konkurransedyktige pristilbud på varetransport og henteoppdrag.

Ved forespørsel vil en av våre erfarne medarbeidere vil ta kontakt med dem og sammen finner vi en varebil som passer for dine behov og kommer som avtalt til rett tid.